Säljer du katalysatorer?

Vi köper katalysatorer i Kramfors, Sollefteå, Sundsvall och Östersund

Caroba AB prioriterar kunder som säljer katalysatorer i Kramfors, Sollefteå, Sundsvall och Östersund. Även om vi är verksamma i hela Sverige så når vi Norrland särskilt snabbt, i och med att vi utgår ifrån Umeå i Västerbotten. Om du har en eller flera katalysatorer så gör vi kontinuerligt regelbundna rutter (oftast ny rutt var tredje vecka) och köper katalysatorer och partikelfilter efter kunders bokningar. Självklart betalar vi bra - och vi betalar också via banköverföring.

Efter att du sålt till oss återvinns katalysatorerna och partikelfiltrena i en miljöcertifierad återvinningsstation. Därmed gör du både din plånbok och miljön en tjänst med denna handling.

Vi köper och hämtar upp katalysatorer hemma hos dig

Vi anser att ingen affär är för liten. Tveka därför inte att höra av dig även om det bara rör sig om en enda katalysator. I och med att vi planerar våra upphämtningsrutter så kan vi även göra affärer med privatpersoner och mindre företag som vill sälja.

Alla katalysatorer är av intresse

Caroba AB köper även helt obrukbara katalysatorer eller partikelfilter med felaktiga avgasvärden. Anledningen till detta är att vi köper katalysatorer för återvinning och extrahering av sällsynta metaller. Syftet är alltså inte att återanvända eller reparera de katalysatorer som hämtas.

Kostnadsfri värdering på distans

Katalysatorernas innehåll av ädelmetaller kan vi på distans beräkna om vi känner till katalysatorernas bilmodell eller serienummer. Vi kan därför ge dig en ungefärlig uppskattning på värde redan innan vi fysiskt kontrollerat katalysatorn/katalysatorerna. På denna länk kan du göra en värderingsförfrågan.

Föredrar du att skicka katalysatorn helt utan kostnad?

Vi erbjuder även gratis frakt till seriösa företag och privatpersoner. Beställ fraktsedel online direkt på vår hemsida så löser vi även den delen.

Välkommen att göra affärer med oss, en vinst för både din plånbok och miljön!

Ring oss när som helst

070-652 06 90

Vi köper era katalysatorer på plats
Vi hämtar hos dig!

Vi köper katalysatorer i Kramfors, Sollefteå, Sundsvall & Östersund