Säljer du katalysatorer?

Vi köper katalysatorer i Östersund

Caroba AB fokuserar på att samarbeta med kunder i Östersund. Trots att vår verksamhet täcker hela Sverige, kan vi snabbt nå Norrland tack vare vårt huvudkontor i Umeå, Västerbotten. Om du har en eller flera katalysatorer, arrangerar vi regelbundna upphämtningsrutter (vanligen en ny rutt var tredje vecka) och köper katalysatorer och partikelfilter baserat på kunders bokningar. Självfallet erbjuder vi bra betalning och överför pengarna via banköverföring.

När du säljer till oss kommer katalysatorerna och partikelfiltrena att återvinnas på en miljöcertifierad anläggning. På så sätt bidrar du både till din egen ekonomi och miljön genom ditt beslut.

Vi köper och hämtar katalysatorer direkt hos dig i Östersund

Vi anser att inget uppdrag är för smått. Tveka inte att kontakta oss även om det bara handlar om en enstaka katalysator. Genom att planera våra hämtningsrutter kan vi även göra affärer med privatpersoner och mindre företag som vill sälja.

Vi är intresserade av alla katalysatorer

Caroba AB köper också icke-fungerande katalysatorer eller partikelfilter med felaktiga avgasvärden. Detta eftersom vi köper katalysatorer för återvinning och extraktion av sällsynta metaller. Syftet är alltså inte att återanvända eller reparera de katalysatorer som samlas in.

Gratis värdering på distans

Vi kan beräkna katalysatorernas innehåll av ädelmetaller på distans om vi känner till bilmodellen eller serienumret. Därför kan vi ge dig en ungefärlig värdering redan innan vi fysiskt undersökt katalysatorn/katalysatorerna. Använd denna länk för att begära en värdering.

Vill du hellre skicka katalysatorn helt kostnadsfritt?

Vi erbjuder också fri frakt till seriösa företag och privatpersoner. Beställ fraktsedel online direkt på vår hemsida så ordnar vi även det.

Vi ser fram emot att göra affärer med dig och bidra till både din ekonomi och miljöns välmående!

Ring oss när som helst

070-652 06 90

Vi köper era katalysatorer på plats
Vi hämtar hos dig!

Vi köper katalysatorer i Östersund