Säljer du katalysatorer?

Vi köper katalysatorer i Kramfors

Caroba AB värdesätter att göra affärer med kunder i Kramfors. Trots att vi är verksamma över hela Sverige, kan vi nå Norrland särskilt snabbt eftersom vi har vårt säte i Umeå, Västerbotten. Om du har en eller flera katalysatorer planerar vi regelbundna rutter (vanligtvis en ny rutt var tredje vecka) och köper katalysatorer och partikelfilter baserat på kunders bokningar. Självklart betalar vi bra och överför pengarna via banköverföring.

När du säljer till oss kommer katalysatorerna och partikelfiltrena att återvinnas på en miljöcertifierad återvinningsstation. På så sätt gynnar du både din ekonomi och miljön med ditt beslut.

Vi köper och hämtar katalysatorer direkt hos dig

Vi anser att inget uppdrag är för litet. Tveka inte att kontakta oss även om det bara gäller en enstaka katalysator. Genom att planera våra upphämtningsrutter kan vi även göra affärer med privatpersoner och mindre företag som vill sälja.

Vi är intresserade av alla katalysatorer

Caroba AB köper även obrukbara katalysatorer eller partikelfilter med felaktiga avgasvärden. Detta beror på att vi köper katalysatorer för återvinning och utvinning av sällsynta metaller. Målet är alltså inte att återanvända eller reparera de katalysatorer som samlas in.

Gratis värdering på distans

Vi kan beräkna katalysatorernas innehåll av ädelmetaller på distans om vi vet bilmodellen eller serienumret. Därför kan vi ge dig en ungefärlig värdering redan innan vi fysiskt granskat katalysatorn/katalysatorerna. Använd denna länk för att begära en värdering.

Vill du hellre skicka katalysatorn helt kostnadsfritt?

Vi erbjuder också fri frakt till seriösa företag och privatpersoner. Beställ fraktsedel online direkt på vår hemsida så ordnar vi även det.

Varmt välkommen att göra affärer med oss, en vinst för både din ekonomi och miljön!

Ring oss när som helst

070-652 06 90

Vi köper era katalysatorer på plats
Vi hämtar hos dig!

Vi köper katalysatorer i Kramfors