Beställ fraktsedel & tjäna pengar genom att sälja era katalysatorer till oss!

Vi erbjuder gratis frakt till seriösa företag och privatpersoner som vill tjäna bra pengar på att sälja katalysatorer.  Om du har en större mängd katalysatorer att sälja, så kontakta oss, så ordnar vi upphämtning under våra regelbundna rundor i Sverige.

Snabb utbetalning

När vi fått dina katalysatorer kontrollerar och bedömer vi dem. Vi betalar vanligtvis ut ersättning till kund inom 24 timmar. Vår värdering grundar vi på katalysatorernas innehåll av ädelmetaller.

Gratis frakt

När vi mottagit era uppgifter så skickar vi en fraktsedel till er via mail. Med andra ord betalar du ingenting för att skicka era katalysatorer till oss.

Instruktioner

Vi värderar katalysatorerna utifrån de nummer som står på dem. Så slipa gärna fram nummer om möjligt. Finns inga nummer så görs värdering utifrån bil och modell av katalysator.  

Kapa bort alla rör. Det är bara själva katalysatorn/partikelfiltret som behövs använd så liten kartong som möjligt. Kontrollera katalysatorn genom att ta en ficklampa och lys in från bägge håll och inspektera så att allt innehåll finns kvar. Skaka den och lyssna. Det ska ej vara lösa delar. Saknas innehåll eller om det är lösa bitar borta så blir det avdrag när vi betalar ut ersättning så det är bättre om ni kontrollerar innan ni skickar in dem.

Formuläret skyddas av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy och användarvillkor gäller.

Beställ fraktsedel & börja att sälja katalysatorer