Säljer du katalysatorer?

Vi köper katalysatorer i Sollefteå

Caroba AB prioriterar att göra affärer med kunder i Sollefteå. Även om vi verkar över hela Sverige, kan vi snabbt nå Norrland eftersom vårt huvudkontor är beläget i Umeå, Västerbotten. Vi planerar regelbundet rutter (vanligtvis en gång var tredje vecka) för att köpa katalysatorer och partikelfilter utifrån kunders bokade möten. Självklart erbjuder vi generösa betalningar och överför pengarna via banköverföring.

När du säljer till oss återvinns katalysatorerna och partikelfiltren på en miljöcertifierad anläggning. På så vis bidrar du både till din egen ekonomi och miljön med ditt val.

Vi köper och hämtar katalysatorer direkt hos dig i Sollefteå

Vi anser att inget uppdrag är för litet. Tveka inte att kontakta oss även om det bara handlar om en enskild katalysator. Genom att planera våra hämtningsrutter kan vi även göra affärer med privatpersoner och små företag som vill sälja.

Vi är intresserade av alla katalysatorer

Caroba AB köper även katalysatorer som inte längre fungerar eller partikelfilter med felaktiga avgasvärden. Detta eftersom vi köper katalysatorer för återvinning och utvinning av sällsynta metaller. Syftet är alltså inte att återanvända eller reparera de katalysatorer som samlas in.

Gratis värdering på distans

Vi kan uppskatta katalysatorernas innehåll av ädelmetaller på distans om vi känner till bilmodellen eller serienumret. Därför kan vi ge dig en ungefärlig värdering redan innan vi fysiskt undersökt katalysatorn/katalysatorerna. Använd denna länk för att begära en värdering.

Vill du hellre skicka katalysatorn helt kostnadsfritt?

Vi erbjuder också kostnadsfri frakt till seriösa företag och privatpersoner. Beställ fraktsedel online direkt på vår hemsida så tar vi hand om det.

Vi hälsar dig varmt välkommen att göra affärer med oss, ett beslut som gynnar både din ekonomi och miljön!

Ring oss när som helst

070-652 06 90

Vi köper era katalysatorer på plats
Vi hämtar hos dig!

Vi köper katalysatorer i Sollefteå