Vi betalar frakten

Dags att skrota bilen? Skicka fraktfritt din bils katalysator till oss först!

Skrota bilen gör du genom att att lämna in den på en bildemontering eller till en auktoriserad bilskrotare. Dock vill vi uppmärksamma dig på att du kan göra en bättre affär än du kanske trodde. Rent krasst är det så att original-katalysatorn är det mest värdefulla i en skrotningsbar bil. Denna katalysator innehåller ädelmetallerna platina, rodium eller palladium och kan återvinnas. Detta kan innebär många sköna tusenlappar för dig om du vänder dig till rätt personer. Många bilskrotar betalar inte mycket för bilar som ska skrotas, kanske så lite som en tusenlapp. På vår hemsida kan du begära en kostnadsfri värdering av din katalysator baserat på bilmodell. På så vis kan du få en hum om hur mycket du kan tjäna på att fraktfritt skicka din katalysator till oss, oavsett var du bor i Sverige.

En bilkunnig person kan snabbt skruva lös katalysatorn

Man kan förstås tycka att det är bekvämt att bara lämna sin gamla uttjänade bil till bilskroten även om man går miste om några tusenlappar. Trots allt så krävs det en händig och bilkunnig person för att skruva lös katalysatorn. Men, med rätt verktyg och rätt kunskap går det snabbt att ta lös en katalysator. Den stora frågan ligger då alltså där, dvs kan man själv eller kan man ordna hjälp med att skruva lös katalysatorn?

Vi betalar bra för katalysatorn och bjuder dessutom på fraktkostnaden

Om du kan få lös katalysatorn, antingen själv eller med hjälp, så kan det innebära extra tusenlappar i plånboken. Vi betalar nämligen frakten och du kan enkelt beställa en fraktsedel på vår hemsida. Klicka här om du vill veta mer om metallerna och vad som utgör värdet på dessa.För att se vår lista på värdefulla katalysatorer kan du klicka här.

Mer pengar i plånboken än att bara skrota bilen

Sammanfattningsvis, innan du bestämmer dig för att skrota bilen, hör med oss. Vi är en legitim katalysator-firma som betalar bra och gör allting i enlighet med svensk lag. Det finns ingen anledning att "ge bort pengar" som tillhör dig. Börja med att göra en gratis värdering på vår hemsida så vet du sedan mer konkret vad du går miste om. När du sedan sålt din katalysator till oss kan du sedan skicka din gamla pärla till bilskroten med gott samvete.

Vid misstanke om brott
Vid misstanke om brott så görs polisanmälan. Tipsa oss gärna om du har vetskap om pågående olaglig hantering eller stölder av katalysatorer och/eller partikelfilter.

Ring oss när som helst

070-652 06 90

Skrota bilen, sälj katalysator enkelt
Sälj katalysatorn till oss innan du tar bilen till skroten

Skrota bilen? Sälj din katalysator till oss istället