Säljer du katalysatorer?

Vi köper katalysatorer i Sundsvall

Caroba AB prioriterar att samarbeta med kunder i Sundsvall. Även om vår verksamhet sträcker sig över hela Sverige, kan vi nå Norrland snabbt, eftersom vårt huvudkontor ligger i Umeå, Västerbotten. Om du har en eller flera katalysatorer, ordnar vi regelbundet rutter (vanligtvis en ny rutt var tredje vecka) och köper katalysatorer och partikelfilter baserat på kunders bokningar. Självklart betalar vi bra och överför pengarna via banköverföring.

När du säljer till oss kommer katalysatorerna och partikelfiltrena att återvinnas på en miljöcertifierad anläggning. På så sätt bidrar du både till din ekonomi och miljön med ditt beslut.

Vi köper och hämtar katalysatorer direkt hos dig i Sundsvall

Vi anser att inget uppdrag är för litet. Tveka inte att kontakta oss även om det bara gäller en enstaka katalysator. Genom att planera våra upphämtningsrutter kan vi även göra affärer med privatpersoner och mindre företag som vill sälja.

Vi är intresserade av alla katalysatorer

Caroba AB köper även obrukliga katalysatorer eller partikelfilter med felaktiga avgasvärden. Detta beror på att vi köper katalysatorer för återvinning och utvinning av sällsynta metaller. Målet är alltså inte att återanvända eller reparera de katalysatorer som samlas in.

Gratis värdering på distans

Vi kan beräkna katalysatorernas innehåll av ädelmetaller på distans om vi vet bilmodellen eller serienumret. Därför kan vi ge dig en ungefärlig värdering redan innan vi fysiskt granskat katalysatorn/katalysatorerna. Använd denna länk för att begära en värdering.

Vill du hellre skicka katalysatorn helt kostnadsfritt?

Vi erbjuder också fri frakt till seriösa företag och privatpersoner. Beställ fraktsedel online direkt på vår hemsida så ordnar vi även det.

Vi ser fram emot att göra affärer med dig och bidra till både din ekonomi och miljöns välmående!

Ring oss när som helst

070-652 06 90

Vi köper era katalysatorer på plats
Vi hämtar hos dig!

Vi köper katalysatorer i Sundsvall