Återvinning av katalysatorer

Vi hämtar och köper katalysatorer från hela Sverige

Caroba AB är rikstäckande och köper och hämtar katalysatorer i hela Sverige från Gnarp i söder till Pajala i norr. Vi vill göra det superlätt för alla våra kunder och därför genomför vi regelbundna rutter där vi köper och hämtar katalysatorer och partikelfilter utifrån bokningar som kunden gjort själv. Vi gör affärer med alla som vill sälja en eller flera katalysatorer, ofta privatpersoner, företag, verkstäder och bildemonteringar. Ingen affär är för liten är vårt motto.

Sälja katalysator? Vi betalar bra & hämtar hos dig

Det är inte lätt för en privatperson att sälja katalysatorer, men turligt nog finns det seriösa företag som köper katalysatorer för återvinning.

Kanske har du en trasig katalysator som du har bytt ut? Tänker du skrota bilen? Eller möjligtvis äger eller arbetar du på en verkstad som regelbundet byter ut trasiga katalysatorer? Situationerna kan vara många, men du kan vara säker på att få bra betalt av oss. Vi kommer antingen förbi dig på bokad tid eller så går det bra att skicka till oss. Självklart står vi för frakten. Beställ bara en fraktsedel från oss först.

Skäl till katalysatoråtervinning

Miljöskälen väger tungt till att vara delaktig i processen för att återvinna metall som kostar mycket energi och arbete för att utvinna. Platina, Palladium och Rodium är ädelmetaller som är sällsynta och rent generellt går det åt mycket mindre energi att återvinna dessa metaller än att utvinna mer ur berggrunden. Detta är egentligen huvudskälet till varför det är bra att sälja katalysatorer för återvinning, men det är även bra för plånboken.

Vid misstanke om brott
Vid misstanke om brott så görs polisanmälan. Tipsa oss gärna om du har vetskap om pågående olaglig hantering eller stölder av katalysatorer och/eller partikelfilter.

Ring oss när som helst

070-652 06 90

Vi köper katalysatorer
Sälja katalysator?
Sälja katalysator? Vi hämtar och köper
Vi ger bra betalt!

Sälja katalysator? Vi hämtar & betalar bra