Långsiktig affärsrelation

Är du skrothandlare eller utför du bärgningstjänst?

Caroba välkomnar skrothandlare och bärgare som har tillgång till katalysatorer i skrotningsbara bilar som de kommer över. Som en ledande återvinningsföretag i Sverige har vi många års erfarenhet av att återvinna katalysatorer och partikelfilter och vi söker ständigt nya leverantörer för att fortsätta arbetet med att skapa en hållbar framtid. Därför vänder vi oss specifikt till dig som är skrothandlare eller är bilbärgare med egen bärgningsbil.

Vi förstår att högsta pris är viktigt för dig som skrothandlare eller bärgare när det gäller försäljning av katalysatorer. Därför erbjuder vi konkurrenskraftiga priser och snabb betalning för alla katalysatorer vi köper, oavsett skick. Det viktigaste för oss är att ädelmetallerna är intakta och att katalysatorerna kommer från skrotningsbara bilar.

Fördelar med att sälja katalysatorer till Caroba

Genom att sälja dina katalysatorer till Caroba kan du dra nytta av följande fördelar:

Vi vill göra det enkelt för dig att sälja dina katalysatorer till oss. Kontakta oss och ange information om mängd och typ av katalysatorer som du vill sälja, så ger vi dig en offert baserad på aktuella marknadspriser. Om du godkänner erbjudandet, kan du enkelt skicka katalysatorerna till oss eller så hämtar vi dem direkt från din verksamhet. Vi söker en ärlig och långsiktig affärsrelation där båda parter tjänar pengar på utbytet. Sälj dina katalysatorer till Caroba och dra nytta av vår erfarenhet och vårt engagemang för en hållbar framtid. Vi ser fram emot att bygga en långsiktig affärsrelation med dig.

Misstänkt brott
Vi tar ansvar och vid misstanke om olaglig hantering eller stöld av katalysatorer och/eller partikelfilter görs polisanmälan. Tipsa oss gärna om du har vetskap om pågående olagliga aktiviteter.

Ring oss när som helst

070-652 06 90

Skrothandlare och bärgningstjänst, katalysatorer
Är du skrothandlare eller utför du bärgningstjänst?

Skrothandlare eller bärgare med tillgång till katalysatorer