Vill du sälja?

Vi köper era katalysatorer och partikelfilter

Caroba AB gör regelbundna rutter (oftast ny rutt var tredje vecka) över hela Sverige och köper katalysatorer och partikelfilter efter kunders bokningar. Självklart betalar vi bra - och vi betalar via banköverföring.

När du sålt till oss återvinns katalysatorerna och partikelfiltrena i en miljöcertifierad återvinningsstation. Därmed gör du både din egen ekonomi och miljön en tjänst med denna gärning.

Sälja katalysatorer genom upphämtning hemma hos dig

Vårt motto är att ingen affär är för liten. Många av våra konkurrenter gör inga upphämtningar om det inte rör sig om stora volymer av katalysatorer eller partikelfilter. Vi resonerar inte så. Istället planerar vi våra rutter efter de bokningar som görs så att vi även kan betjäna privatpersoner och mindre företag som vill sälja.

Olika katalysatorer har olika värden, men vi är intresserade av allt

Caroba AB köper även trasiga och dysfunktionella katalysatorer eller partikelfilter med felaktiga avgasvärden. Anledningen till detta är att vi köper katalysatorer för återvinning och extrahering av de sällsynta metaller. Vårt syfte är inte att återanvända eller reparera de katalysatorer som hämtas.

Keramiska och metalliska katalysatorer

Som vi berättar mer om på en annan sida så finns det olika katalysatorer med olika katalysatorkärnor (keramiska och metalliska) och de olika sorterna skiljer sig i värde. Vi köper även metalliska katalysatorer men på grund av ett lägre ädelmetallinnehåll är dessa inte värda lika mycket. Det vi inte köper (av uppenbara skäl) är förstås katalysatorer där kärnan saknas och/eller där enbart det yttre höljet finns kvar.

Ring oss när som helst

070-652 06 90

Vi köper era katalysatorer på plats
Vi hämtar hos dig!
Bild från skåp - partikelfilter
Partikelfilter - allt är av intresse

Katalysatorer Köpes – Få Betalt Enkelt & Snabbt