Användarvillkor

Användarvillkor för företag och privatpersoner

Caroba AB är rikstäckande och köper och hämtar katalysatorer i hela Sverige från Gnarp i söder till Pajala i norr. För att sälja med oss, oavsett om du är företag eller privatperson, gäller att du följer våra användarvillkor.
Instruktioner

Vi värderar katalysatorerna utifrån de nummer som står på dem. Så slipa gärna fram nummer om möjligt. Finns inga nummer så görs värdering utifrån bil och modell av katalysator.

Kapa bort alla rör. Det är bara själva katalysatorn/partikelfiltret som behövs. På så vis kan vi hålla nere fraktkostnaden och det är lättare att kontrollera så att allt innehåll finns kvar. Ta en ficklampa och lys in från bägge håll och inspektera så att allt innehåll finns kvar. Skaka den och lyssna. Det ska ej vara lösa delar. Saknas innehåll eller om det är lösa bitar borta så blir det avdrag när vi betalar ut ersättning så det är bättre om ni kontrollerar innan ni skickar in dem.

Giltigt ägarskap

Säljaren garanterar att katalysatorn/ partikelfiltret har kommit i dess besittning på korrekt sätt. Vi köper inte stöldgods! Säljare ska kunna förklara varifrån egendomen kommer. Vid misstanke om brott görs polisanmälan.

Företag ska vara momsregistrerade

För företag krävs att det är momsregistrerat och att företagets namn står som mottagare av kommande betalningar.

Ring oss när som helst

070-652 06 90

Vi köper katalysatorer
Redo att börja sälja katalysatorer?

Användarvillkor för företag och privatpersoner